کابل خودنگهدار جزء دسته کابل های خاص پرطرفدار به حساب میآید. باتوجه به مستنداتی که وجود دارد این کابل اولین بار در اواخر سال 1955 طراحی و تولید شده است. اولین کشوری که کابل خود نگهدار را ابداء کرد کشور فرانسه بود. این کابل امروزه به عنوان یکی از مشهورترین، مفیدترین و پرکاربردترین کابل در کشورهای مختلف شناخته شده و به تولید انبوه رسیده است. هادی کابل خودنگهدار از نوع آلومینیوم بوده به همین جهت از قیمت مطلوبتری نسبت به سایر کابلها برخوردار است. از کابل خودنگهدار برای بهکارگیری در خطوط با هادیهای عریان هوایی استفاده می شود تا از خطراتی که منجربه بروز حوادث و خطرات جانی می شود جلوگیری به عمل آید.
کابل خودنگهدار چیست؟
کابل خودنگهدار، در واقع جهت انتقال و توزیع در خطوط هوایی مورد استفاده قرار می گیرد. استفاده از این کابل برای اولین بار در سال بیستم میلادی و کشور فرانسه بر می گردد. سابقه بهکارگیری کابلهای خودنگهدار در شبکههای برق ایران طولانی نیست اما با توجه به مزایای متعدد مورد استفاده قرار گرفته است و جایگاه کاربردی مناسبی به خود اختصاص داده است.
معرفی کابل خودنگهدار
این کابلها به دو دسته فشار ضعیف و فشار متوسط تقسیم بندی کرد. کابل خودنگهدار داری عایق xlpe و هادی آلومینیومی و همینطور یک سیم نگهدارنده است، جنس این سیم برای کابلهای 20 کیلوولت از فولاد و برای کابلهای فشار ضعیف از آلیاژ آلومینیوم میباشد. در ساختار کابل خودنگهدار فشار ضعیف از سیم نگهدارنده به عنوان سیم نول استفاده می شود
مشخصات کابل خودنگدار فشار متوسط
این مدل کابل ها در سطح مقطعهای مختلف تولید می شوند و در اندازههای استاندارد در صنعت برق ایران شامل کابلهای سه فاز 35، 70،150 میلی متر مربع است. این خطوط هوایی در برابر عوامل طبیعی مانند پرتو ماورا بنفش نورخورشید قرار دارند و باید عایق بیرونی در برابر این عوامل مقاومت بالایی داشته باشد.
مزایای استفاده از کابل خود نگهدار
- زیبایی مبلمان شهری
- کاهش تخلیه های جزئی
- امکان نصب کابل های خود نگهدار فشار ضعیف بر روی تیر های خطوط انتقال 20 کیلو ولت اشت
- هزینه های پایین نصب و نگهداری
- نصب راحت به علت عدم نیاز به مقره
- امکان به کارگیری در مناطق باریک وتنگ
تماس با ما
کاربران و خریداران گرامی جهت پیگیری آخرین قیمت لامپ ال ای دی40وات نمانور مدل های پاور میتوانید با یکی از شماره های زیر تماس حاصل کنید.